Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!


Google-konton används för t.ex. Google-analytics & Google-Business. Se guiderna Google-analytics & Google-Business för hjälp att registrera och implementera dessa tjänster på er hemsida.

För denna guide behöver ni ett fungerande e-postkonto & mobil/telefonnummer. E-postkontot kommer att bli användarnamnet som sedan används för att logga in på erat google-konto. 

1. Besök https://www.google.se/SignUp

2. Fyll i förnamn & efternamn.

3. Klicka på texten Jag föredrar att använda min nuvarande e-postadress.

4. Fyll i den e-postadress ni vill använda som användarnamn samt ta emot mail angående era tjänster på Google. 

5. Fyll i ett lösenord.

6. Fyll i Födelsedag.

7. Välj Kön.

8. Fyll i ett telefonnummer (Detta kommer sedan att användas för att verifiera ert konto, så välj ett som ni har åtkomst till).

9. Fyll i texten som syns i bilden och klicka sedan på Nästa steg.

10. Ni kan nu antingen få verifieringskoden sms:ad till er eller så ringer Google upp med en automatisk röst som ger er verifikationskoden. I denna guide väljer vi Uppringning. 

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG WebbpartnerTelefon: 010-146 75 50 (support)
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier