Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Anmäl skräppost/Report spam

Det är förbjudet att skicka e-postreklam till någon som inte har beställt den. Sådan reklam brukar kallas för skräppost eller spam. Har du fått spam från någon av våra domäner kan du kan anmäla det här via nedan formulär.


Detta formulär används för att anmäla skräppost som skickats ut från: post.3dg.se
mail.3dg.se
smtp.3dg.se

Har du fått spam från någon annan domän måste du anmäla det hos respektive domänägare då vi inte har möjlighet att hjälpa er.

E-postadress som skickat spam / Email which sent the spam
E-postadress som mottagit spam / Email which recieved spam
Datum/klockslag när spammet blev emottaget. / Date/time when the spam was recieved
Kommentar/Comment



 

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG Webbpartner



Telefon: 010-146 75 50 (support)
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier