Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Inställningsguide Windows Live Mail 2012

Denna guide gäller kunder som har sin e-post via https://norrpost.se, är ni osäker kontakta support@3dg.se.


Windows Live Mail är ett e-postprogram utvecklat av Microsoft, det är gratis att använda [UPPDATERING] tyvärr går det inte längre att ladda ner då Microsoft upphört med supporten av programmet och kan hämtas via https://support.microsoft.com/sv-se/help/17779/download-windows-essentials.

Om ni startar e-postprogrammet för första gången kommer ni direkt att komma till rutan Lägg till konto, har ni ett sedan tidigare klickar ni er in under fliken konton och klickar på E-post1. Fyll i fälten E-postadress & Lösenord med de uppgifter ni blivit tilldelade, bocka sedan i Kom ihåg detta lösenord & Konfigurera serverinställningar manuellt.


2. Välj servertyp (POP3 eller IMAP), välj IMAP om ni är osäkra på vilken ni ska använda. 

 

IMAP
Inkommande-serveradress:  imap.norrpost.se   Port: 993

 

POP3

Inkommande-serveradress:  pop.norrpost.se   Port: 995

 

Bocka i Kräver en säker anslutning (SSL)

 

3. Fyll i uppgifter för den utgående servern.

 

SMTP
Utgående-serveradress:         smtp.norrpost.se   Port: 465

Användarnamn för inloggning: Din e-postadress

 

Bocka i Kräver en säker anslutning (SSL)
Bocka i Kräver autentisering under Server för utgående e-post

Klicka på Nästa.

3. Klart! 

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG WebbpartnerTelefon: 010-146 75 50 (support)
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier