Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Inställningsguide för Thunderbird

Denna guide gäller kunder som har sin e-post via https://norrpost.se, är ni osäker kontakta support@3dg.se.

Thunderbird är ett gratis e-postprogram utvecklat av Mozilla.com. Senaste versionen kan laddas ner här: https://www.mozilla.org/sv-SE/thunderbird/

1. Starta Thunderbird.

2. Under rubriken Skapa ett nytt konto: klickar vi på E-post.

3. Rutan Välkommen till thunderbird ska nu ladda fram, klicka på knappen Hoppa över det här och använd en existerade e-postadress.

4. Fyll nu i fälten Ditt namn, E-postadress & Lösenord. Se till att Spara lösenord är förbockad, klicka sedan på Fortsätt.

5. Programmet gör nu ett försök att själv hitta inställningar, när den är klar klickar vi på Manuell inställning.

6. Nu fyller vi i serveruppgifterna:

POP3: pop.norrpost.se - Port: 995 - SSL: SSL/TLS - Autentisering: Lösenord
IMAP: imap.norrpost.se - Port: 993 - SSL: SSL/TLS - Autentisering: Lösenord
SMTP: smtp.norrpost.se - Port: 465 - SSL: SSL/TLS - Autentisering: Lösenord

Användarnamn Inkommande & Utgående: Din e-postadress

Klicka sedan på Klar

Nu är kontot färdigt att användas!

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG Webbpartner
Kabelvägen 12A
901 33 Umeå

Telefon: 090 71 17 50
E-post: support@3dg.se

Hitta till oss

Visa karta