Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Registera ett Google konto

1. Besök https://accounts.google.com/SignUp?
2. Fyll i Namn & Efternamn
3. Välj ett användarnamn, om ni vill använda en av era egna e-postadresser som användarnamn klickar ni på "Jag föredrar att använda min nuvarande e-postadress".
4. Fyll i ett lösenord.
5. Fyll i födelsedag.
6. Välj ett kön.
7. Fyll i ett mobilnummer, det är bra om ni har åtkomst till mobilen då den kan användas för att verifiera er.
8. Fyll i Captcha-texten / Bevisa att du är en människa. 
9. Se till att Plats är inställd på Sverige.
10. Klicka på nästa steg.
11. Klicka på Godkänn.
12. Ni kommer nu få verifiera kontot, välj antingen att få ett sms eller att de skickar ut en kod via brev. 
13. När kontot är verifierat ska ni verifiera er e-postadress, google har skickat ut ett mail till det användarnamn/e-postadress ni fyllt i tidigare med en länk som ni klickar på för att verifiera kontot.
14. Klart! 

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG WebbpartnerTelefon: 010-146 75 50 (support)
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier