Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Support

För oss på 3DG Webbpartner är det mycket viktigt att kunna erbjuda våra kunder pålitligt stöd och support både före, under och efter genomfört projekt.


Vårt arbete slutar inte då vi lanserat er nya webbplats, vårt uppdrag innefattar även drift,  domänhantering, löpande support av vårt CMS samt hjälp och konsultation för vidare utveckling och förnyelse.

Vår support är kända för att vara ansvarstagande och enkla att jobba med. Vi strävar efter att så snart som möjligt hjälpa dig med ditt ärende och när det är riktigt akut får du prata direkt med någon av våra duktiga utvecklare eller grafiker.
 

Kontakta vår support

Behöver du hjälp med din webbplats, eller har du tankar, funderingar eller idéer som du vill skissa på? Hör av dig så kan vi hjälpa dig.

Supportens öppettider är vardagar kl. 09-12 och 13-16.
Telefonnummer: 010-146 75 50

E-post = snabbt svar
Ofta är det många som ringer till oss, du får då snabbast hjälp om du istället mailar oss på support@3dg.se eller fyller i formuläret här nedan. Var noga med att ange korrekt kontaktinformation så att vi snabbt kan hjälpa er med ert ärende.

Ditt namn *
Företagets namn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Beskriv ditt ärende *

 

Guider

De flesta av våra kunder vill kunna ta emot och skicka e-post från sin dator utan att logga in på webmailen. För att detta ska vara möjligt krävs det att ni som användare skapar ett konto i ett e-postprogram. Nedanför följer guider på hur ni gör detta med några av de vanligaste e-postprogrammen.

 

E-postinställningar 3dg.se

E-postinställningar i Outlook 2016

E-postinställningar i Mozilla Thunderbird

E-postinställningar i Android

E-postinställningar i Iphone

E-postinställningar i Windows E-post

E-postinställningar

 

E-postinställningar norrpost.se

Norrpost har migrerats till 3dg.se den 2019-03-21

 

Byta server från Norrpost till 3DG

 

Villkor

För att tydligare definiera för våra kunder hur vi arbetar och vad kunderna kan förvänta sig tillämpar vi allmänna villkor för våra tjänster. Nedanstående villkor gäller i samband med uppdrag som vi påbörjar den 1 januari 2013 eller senare.

Allmänna villkor 3DG Webbpartner

 Dataskyddspolicy 3DG Webbparner

 Personuppgiftsbiträdesavtal 3DG Webbpartner

Tidigare versioner

2015-09-18
2013-01-01
 

Kan du inte öppna dokumenten?

För att kunna läsa och skriva ut pdf-filer behöver du installera Acrobat Reader på din dator från Adobe.
Programmet är gratis att ladda ner och installera.
 

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG WebbpartnerTelefon: 010-146 75 50 (support)
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier