Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Arkiv

E-handelstrender 2014

Publicerad Thursday, March 20, 2014 13:41
E-handel
Vi kan hjälpa ditt företag med de flesta aspekter som rör e-handel, oavsett om det gäller att designa och bygga en e-butik, betallösningar eller implementera smarta funktioner.

Vår egen  e-handelsmodul är knuten till vårt CMS Nova och är i dag ett väldigt prisvärt alternativ till de övriga produkterna på marknanden.

Trender 2014


Huffington post listade för ett tag sedan vad de tror kommer att vara de viktigaste trenderna 2014 som små och mellanstora E-handlare bör ha i åtanke då det jobbar med sin webbnärvaro. Dessa sju punkter är själklart inte regler i sig utan en bra fingervisning av vad man bör tänka på under 2014.

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG Webbpartner
Kabelvägen 12A
901 33 Umeå

Telefon: 090 71 17 50
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier

Hitta till oss

Visa karta