Sökmotoroptimering & Onlinemarknadsföring

Hos oss på webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå hittar ni personer som brinner för allt digitalt och som kan ge ditt företag en tydlig strategi, användarvänlig design och smarta tekniska lösningar. En webbyrå som ger dig allt som behövs för att synas i det digitala bruset. Vi ger er verktygen och möjligheten att enkelt nå just din målgrupp!

Arkiv

Planerat avbrott i tjänsterna

Publicerad Friday, November 16, 2018 16:06
Driftstörningar

Tisdag den 20 november, klockan 14:00-16:00 planerar Umeå Energi att utföra underhållsarbete på vårt områdes elnät. Detta kan komma att medföra driftstörningar och tillfälliga avbrott i de tjänster och produkter som kommunicerar med våra servrar.

 

Tjänster som kan komma att beröras av driftstoppet är följande.

  • Skicka och ta emot e-post via post.3dg.se och norrpost.se.
  • DNS via 3dg.se och multipoint.se
  • Webbplatser, webbshopar och bokningsfunktioner hostade via vårt administrationssystem.

Uppdatering:

Vi har efter avbrottet problem med post.3dg.se som inte vill komma igång som den ska.

3DG Webbparter

Vi är en webbyrå i Umeå som som med vårt egenutvecklade CMS-system Nova kan erbjuda er en flexibel lösning anpassat efter era behov. Vi brinner för genomtänkt och användarvänlig design, kodar med framtidens tekniker och levererar sökmotorsanpassade hemsidor som genererar märkbar effekt för ditt företag!

Vi jobbar med företag i hela Sverige, stora som små. Hör av dig och berätta om ditt företag och dina idéer så ordnar vi resten.

Kontakta oss

3DG Webbpartner
Kabelvägen 12A
901 33 Umeå

Telefon: 090 71 17 50
E-post: support@3dg.se

Sociala Medier

Hitta till oss

Visa karta